Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Public Affairs

Kunden i fokus

Aktivt Public Affairs-arbejde med kunden i fokus

Influenters daglige gang på Christiansborg, giver os et bredt og solidt politisk netværk.

Et grundigt Public Affairs-arbejde handler om god forberedelse, og derfor bruger vi den tid der skal til, for at forberede vores møde. Vi sikrer, i samspil med vores kunder, den rette kontakt, så de kommer i dialog med de rigtige politikere.

Det er afgørende at man har hjemmearbejdet i orden, derfor sørger vi altid for, at begge parter ved, hvori den fælles interesse ligger. Influenters holdning er, at vores kunder selv skal møde de udvalgte politikere, så de kan præsentere deres sag. For hvem har et bedre kendskab til sagen, end kunden selv? 

Hav et langstrakt perspektiv

Virksomheder, der systematisk planlægger og målretter deres public affairs arbejde, vil altid stå stærkere, når politiske muligheder opstår, eller når en potentiel krise står for døren. Der er en direkte sammenhæng mellem et godt PA arbejdet og hvor godt en virksomhed klarer sig; virksomheder, der prioriterer PA vil altid stå stærkest, uanset hvilke politiske vinde, der blæser. Hos Influenter er du sikret, at vi varetager din virksomheds PA med ordentlighed og professionalisme, der hjælper jer med langtidsholdbar, strategiske løsninger.

 

Kommunalt og regionalt

Ikke alt interessevaretagelse sker på Christiansborg og derfor har vi også et stærkt netværk ude i de danske kommuner og regioner. Der sker meget ude i kommunerne og regionerne, hvor vi sammen med kunder besøger dem, fremlægger vores udfordringer eller løsninger for lokalpolitikerne. Kort sagt, vi er også tilstede ude i de danske kommuner og regioner..

Case

Branche
Healthcare

Ejerskab
Privatejet

Opgaveområder
Strategi, Forretningsudvikling, Politik

Opgave
At udarbejde en strategi og kommunikationen for at få deres produkt udbredt på de danske sygehuse.

Virkemidler
Analyser af området, dialog med målgruppen, politikere og udarbejdelse af USP.

Resultat
Kunden er i dag repræsenteret på flere sygehuse, og senest deltog Dronningen i indvielsen af deres nye produkter.

Få en politisk analyse

Hvem er de rette politikere at gå til? Hvem tror vi, vil kunne støtte os? Hvad er den bedste timing? Det er altid der, Influenter starter, når vi laver en politisk analyse for vores kunder, for hvem er de rette at gå til? Eller endnu mere vigtigt, hvem er de forkerte?

Tilpasset rådgivning der rykker

Ofte har virksomhederne kun et eller meget få skud i bøssen til at ramme den rette politiske hylde for deres sag. Hvis de rammer forkert i forhold til indgangsvinkel eller timingen er forkert, så kan en ellers så god sagen reelt være tabt.

Influenter arbejder på meget forskellige sager, det kan være et lille lokalt udbud, som en kunde ikke er tilfreds med forløbet af, det kan være en bevilling, som trækker ud, eller der er noget med den nationale lovgivning, som kunden gerne vil have ændret.

Kom hurtigere i mål med den rette hjælp

Ja, vi favner bredt, og både stort og småt. Hver kunde har sin sag, og hver sag har sit forløb. Derfor tilpasser Influenter sin rådgivning og vejledning til den enkelte kunde, så vi sikre den mest optimale rådgivning til netop denne kunde.

Lobbyisme handler om politisk støtte, om at få politiske venner; for hvis ingen vil støtte dig og din sag, så er der meget lang vej hjem.