Influenter logo

Design

Når public affairs-arbejdet eller den politiske kampagne kører på de høje nagler, er det centralt, at alle elementer er veldesignede og bidrager markant til samtlige indsatser.

Influenters designfolk har forretningsforståelse og politisk indsigt flydende i årerne. Det betyder, at du får visuelt design, der ikke bare ser godt ud; vores designløsninger skaber opmærksomhed, de bidrager til at flytte holdninger, og de er en afgørende og integreret del af vores arbejde med at påvirke politiske beslutninger og skabe nye agendaer for vores kunder.

Øjne, der tænker

Influenters art directors opererer i spændet mellem god smag, strategisk forståelse og godt håndværk. Alle tre dele er afgørende for succesfulde public affairs- og kommunikationsindsatser, fordi ideer og holdninger også influeres gennem modtagerens sanser.

Derfor udvikler vi æstetisk skarpe løsninger med visuelle udtryk, der dels skaber opmærksomhed, dels sikrer forankring i modtagerens hukommelse. Uanset om vi udvikler en politisk kampagne, en one pager, et notat, eller et kampagnesite for dig, bidrager vores designere til at varetage dine interesser og skabe effekt.

Vores art directors og kreative strateger har rod i Københavns største digital- og reklamebureauer. De forstår din forretning eller din organisations målsætninger, og som rådgivere hos Influenter er de naturligvis også klædt godt på, når det gælder påvirkning af politiske landskaber.

“Godt design skaber relevant opmærksomhed og genkendelse”