Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Om Influenter

Hvad kan vi gøre for dig?

Influenters mission er med professionalisme og integritet at sikre vores kunders ønskede udbytte gennem effektiv strategi- og policyudvikling, kommunikation og eksekvering. Vi vil være den foretrukne rendyrkede lobbyvirksomhed og betroede rådgiver ved at hjælpe kunden med at:

  • Udarbejde de relevante budskaber
  • Identificere de rigtige målgrupper og modtagere
  • Vælge den rette timing
  • Finde det rette sted

Seniorrådgivning

Influenter har tilknyttet en række seniorrådgivere, der er specialister i at få et budskab frem til de relevante beslutningstagere. Vores seniorrådgivere er erfarne politikere og erhvervsfolk, der er hjemmevante i det politiske miljø. De har et indgående kendskab til de politiske, såvel som de embedsmæssige, beslutningsprocesser.

Kommerciel og politisk lobbyisme

Hos Influenter arbejder vi med både kommerciel og politisk lobbyisme inden for kommuner, regioner, Folketinget og EU. Vi er eksperter i kommuner og hjælper virksomheder og organisationer med at forstå det kommunale marked samt rådgiver om, hvordan der på bedste vis navigeres rundt i det politiske system.

Influenter tilbyder

… taletid

Vi inviterer til et strategisk samarbejde, som ikke kan etableres gennem normale kanaler. Vi sørger for, at din virksomhed eller organisation får direkte kontakt til de relevante beslutningstagere.

… indflydelse

Vi sørger for, at din virksomhed eller organisation bliver præsenteret for resultatskabende kontakter, der kan få indflydelse på dine fremtidige mål.

… de rette forbindelser

Vi arbejder lokalt, regionalt, nationalt samt internationalt og hjælper din virksomhed eller organisation med at etablere et stort politisk netværk.

… fortrolighed

Vi ønsker, at vores kunder har tillid til, at alle givne oplysninger håndteres i al diskretion og ser derfor en vigtighed i at fremhæve vores tavshedspligt over for nuværende såvel som fremtidige kunder.