Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Om Influenter

Hvad kan vi gøre for dig?

Influenters mission er med integritet og professionalisme at repræsentere kunders interesser. Vi vil være Europas foretrukne rendyrkede lobbyvirksomhed og betroede rådgiver.

Vi mener, at kernen i lobbyisme – og dermed i vores mission – er at invitere til dialog ved at bygge koalitioner, som sikrer forbindelser for virksomheder, der ønsker taletid hos de relevante beslutningstagere.

Seniorrådgivning

Influenter har tilknyttet en række seniorrådgivere, der er specialister i at få et budskab frem til de relevante beslutningstagere. Vores seniorrådgivere er erfarne politikere og erhvervsfolk, der er hjemmevante i det politiske miljø. De har et indgående kendskab til de politiske, såvel som de embedsmæssige, beslutningsprocesser.

Kommerciel og politisk lobbyisme

Hos Influenter arbejder vi med både kommerciel og politisk lobbyisme inden for kommuner, regioner, Folketinget og EU. Vi er eksperter i kommuner og hjælper virksomheder og organisationer med at forstå det kommunale marked samt rådgiver om, hvordan der på bedste vis navigeres rundt i det politiske system.

Influenter Cirkel

Influenter tilbyder

… taletid

Vi inviterer til et strategisk samarbejde, som ikke kan etableres gennem normale kanaler. Vi sørger for, at din virksomhed eller organisation får direkte kontakt til de relevante beslutningstagere.

… indflydelse

Vi sørger for, at din virksomhed eller organisation bliver præsenteret for resultatskabende kontakter, der kan få indflydelse på dine fremtidige mål.

… de rette forbindelser

Vi arbejder lokalt, regionalt, nationalt samt internationalt og hjælper din virksomhed eller organisation med at etablere et stort politisk netværk.

… fortrolighed

Vi ønsker, at vores kunder har tillid til, at alle givne oplysninger håndteres i al diskretion og ser derfor en vigtighed i at fremhæve vores tavshedspligt over for nuværende såvel som fremtidige kunder.