Influenter logo

Politisk Rådgivning

Vi forstår din forretning og taler flydende politisk​

Kortlæg muligheder og trusler

Politisk rådgivning med Influenter handler om godt hjemmearbejde. Vi sikrer dig de bedste forudsætninger, før din virksomhed eller organisation giver sig i kast med at influere politikere på alle niveauer.

Vores indsigt i politiske processer og arbejdsgange i det politiske system er udgangspunktet, når vi hjælper dig med at undgå selvmål og ressourcekrævende omveje på den politiske scene.

Vi bistår dig med politiske analyser, krisehåndtering og -forebyggelse, ligesom vi løbende overvåger specifikke politikområder, der kan påvirke driften af din forretning eller din organisation. 

Politisk analyse

Grundige analyser af givne politikområder er for mange virksomheder og organisationer en vigtig forudsætning, når  nye produkter skal lanceres eller nye strategier skal iværksættes. 

Flere af Influenters rådgivere er tidligere ministre, politikere og højt placerede embedsfolk i både kommunal og statslig forvaltning. Samtidig er holdet besat med konsulenter, som har årtiers erfaring fra erhvervslivet. Således får du og din virksomhed eller organisation en helt unik kombination forretningsmæssig forståelse og politisk indsigt.

Læs mere om, hvordan vi kobler disse to verdener, når vi gennemfører politiske analyser for kunder som dig. 

Når du som leder af en virksomhed eller en organisation ønsker at påvirke den politiske dagsorden til gunst for et forretningsmæssigt mål eller dine værdier, kan den politiske kampagne være et hensigtsmæssigt greb.

Vi bistår dig i opgaven med at planlægge og eksekvere en kampagne, der skaber opmærksomhed på alle niveauer i det politiske system. Vi rådgiver dig til optimal udnyttelse af de værktøjer, som kan give din agenda luft under vingerne.

Læs mere om, hvordan vi sammensætter politiske kampagner med tiltag inden for både pr, sociale medier, samt møder med politikere og interesseorganisationer.

Alle større virksomheder og organisationer løber ind i stormvejr en gang imellem. Kriser kan være uforudsigelige og opstår ofte med stor kraft.

Vi hjælper dig først og fremmest med at forebygge kriser gennem løbende rådgivning, men vi bistår dig også med solid og indsigtsfuld håndtering, når det for alvor er blæst op. Vi kortlægger krisens anatomi, vi skaber overblik over alle interessenter i og omkring en opstået situation, og vi lægger en plan for, hvordan du navigerer gennem krisen.

Læs mere om, hvordan vi skaber overblik, og hvordan vi eksekverer krisehåndteringsplanen.

Når en virksomhed eller organisation står over for lancering af større projekter, er det kritisk, at man har indsigt i de risici, der kan få negativ indflydelse på lanceringen. Om det angår nye produkter, store byggeprojekter, eller en ny strategi, skal du altid have øjnene op for de forhold, der truer dit projekt.

Ofte kan det være lovgivning, forvaltning eller politiske vinde, der kan udgøre dine risici. Vi bistår dig i opgaven med at få overblikket over den potentielle modstand, du kan møde, og vi hjælper dig med at påvirke alle forhold for at minimere truslerne.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med risikovurdering og -minimering.

Ligesom du har fuld kontrol over virksomhedens eller organisationens økonomi, jura, supply-chain og rekruttering, er det afgørende at følge godt med i, hvordan politik, myndighedsarbejde og forvaltning kan påvirke din drift.

Vi hjælper dig med at bevare det politiske og forvaltningsmæssige overblik ved at overvåge medier, samt ved at følge med i nye beslutningsforslag og alle former for forvaltningsmæssige dokumenter, der kan påvirke din virksomhed eller organisation.

Læs mere om, hvordan vi monitorerer alle relevante kanaler til gavn for din virksomhed eller organisation.

Christiansborg indgang
“Vi optimerer forudsigelighed i en uforudsigelig, politisk verden”