Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Henrik Hahn-Nissen

CEO og Særlig rådgiver

Henrik Hahn-Nissen er særlig rådgiver og direktør i Influenter, hvor han rådgiver virksomheder inden for de fleste brancher, og han har sin daglige gang på Christiansborg. Henrik har gennem mange år opbygget et solidt politisk netværk, og han har en stærk passion for politisk interessevaretagelse.

Henrik har grundlagt flere virksomheder og startede sin første virksomhed som 14-årig. Gennem sit professionelle liv har Henrik opbygget en solid forretningsforståelse; han har selv stået med de fleste udfordringer og har selv gennem årene begået de fleste begynderfejl, som erhvervsdrivende kan begå. Hans eminente forretningsforståelse gør, at Henrik kan sætte sig ind i kundens situation og omsætte deres udfordringer i en politisk kontekst. Henriks baggrund gør ham til en stærk sparringspartner for kunder, der ønsker at udvikle deres forretninger.

Med sit engagement og store passion inden for politik samt innovative tilgang til opgaver kan Henrik åbne døre for virksomheder, der ønsker taletid hos de relevante beslutningstagere.

Henrik Hahn-Nissen, CEO and Founder