Influenter logo

Branding

Selv om virksomheden eller organisationen er sund og veldrevet, kan der i strategisk vigtige perioder være behov for enten justering eller decideret relancering af brandet.

Når du engagerer Influenters kommunikationsteam til en brandingproces, møder du typisk en kreativ strateg, en art director og en content creator, der fører dig gennem processen med sikker hånd.

Forstå, forenkle, forstærke

En brandingproces med Influenter er grundig, men også pragmatisk. Vi arbejder med tre discipliner, som får dig som kunde godt gennem tilblivelsen af din nye brandprofil.

Forstå

Som det første vil Influenters kreative rådgivere modtage din briefing om virksomhedens eller organisationens strategi, markedsposition og værdier. Med dette udgangspunkt for transformation af brandet definerer vi dine value propositions og dit brand position statement.

Forenkle

Næste skridt handler om at udvikle klare koncepter for tone of voice og look ’n feel. Denne disciplin handler om at forenkle den store fortælling og omsætte koncentratet til en visuel profil, der afspejler brandværdierne og fremstår signifikant.

Forstærke

Tredje fase handler om at implementere det nye brand i alle kanaler. Vi udvikler alle kommunikationselementer, så din overordnede fortælling og samtlige detailbudskaber fremstår forstærkede og klare på tværs af alle platforme.

Branding og politik har det til fælles, at begge dele handler om at formidle en idé, der appellerer til vores følelser og skaber forandring.