Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Keld Kristiansen

Keld Kristiansen

Senior Advisor

Keld Kristiansen er født i Danmark, uddannet i USA og har boet i Asien i næsten 30 år. Dette har lagt grundlaget for hans omfattende kulturelle forståelse, der har været afgørende for hans rådgivning til virksomheder og offentlige instanser, der ønsker adgang og kontakt med asiatiske lande.

I årenes løb har Keld arbejdet med regeringer i de fleste asiatiske lande, såvel som med den private sektor, og det har givet ham en unik og værdifuld indsigt i hvorledes man etablerer det mest effektive grundlag for at drive en forretning i Asien. Da Asien er meget komplekst og anderledes med hensyn til måden at drive forretning på, kan Keld støtte opstillingen af kommunikationen og handlingsplaner for både regeringer og virksomheder, der ønsker at drive forretning på det asiatiske marked.

Keld ejer flere virksomheder i Kina, Singapore og Malaysia, hvor han i øjeblikket bor sammen med sin familie. Han har arbejdet i hele Asien og repræsenteret flere forretningsinteresser på mange forskellige områder, herunder Japan, Kina og de fleste lande i Sydøstasien.

Uanset om du vil ekspandere til Asien med et produkt, har nationale drevne interesser, eller du har interesse i at etablere en forsyningskæde, kan Keld spare dig tid og penge ved at opstille en skræddersyet handlingsplan, baseret på hans viden og indsigt i de lokale tilstande og markeder.