Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Keld Kristiansen er født dansk, uddannet i USA og har boet i Asien i næsten 30 år. Det har lagt grundlaget for hans omfattende kulturforståelse, der er afgørende for hans rådgivning til virksomheder og offentlige myndigheder, der ønsker adgang til det asiatiske lande.

Gennem årene har Keld arbejdet med regeringerne i de fleste af de asiatiske lande samt med den private sektor, hvilket har givet ham en unik og værdifuld indsigt i den mest effektive måde at etablere grundlaget for at drive forretning i Asien. Da Asien er meget komplekst og anderledes i forhold til måden at drive forretning på, kan Keld understøtte opstilling af køreplaner og handlingsplaner for både regeringer og virksomheder, der ønsker at drive forretning på det asiatiske marked.

Keld ejer flere virksomheder i Kina, Singapore og Malaysia, hvor han i øjeblikket bor med sin familie. Han har arbejdet i hele Asien og repræsenteret flere forretningsinteresser på mange forskellige områder, herunder Japan, Kina og de fleste lande i Sydøstasien.

Uanset om du ønsker at ekspandere til Asien med et produkt, nationalt drevne interesser, eller du har en interesse i indkøb af en forsyningskæde, kan Keld spare dig tid og penge ved at opsætte en skræddersyet handlingsplan baseret på hans viden om lokale forhold og marked indsigt.