Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Influenter webinarer

Influenter afholder gratis webinarer, som du kan tilmelde dig til. Her kan du som virksomhed blive meget klogere på, hvordan du kan sælge til kommuner, regioner og forskellige statslige institutioner.

Det offentlige køber hvert år ind for mere end 300 mia. kr. og det er et bredt udvalg af ydelser og varer der er tale om, hvorfor det er et interessant marked for rigtigt mange danske virksomheder.

Planlagte og afholdte webinarer i 2022

Hvem kan få glæde af det?

Det kan alle virksomheder, som ønsker at sælge varer og ydelser til offentlige kunder. Men også virksomheder som allerede er igang og gerne vil blive klogere, eller som har fået en ny medarbejder der skal lære om salg til det offentlige .

Praktisk
Du tilgår webinaret din egen computer. Før webinaret fremsender Influenter en mail med et link til alle tilmeldte deltagere. Der er mulighed for Q&A efterfølgende, så deltagerne kan få svar på eventuelle spørgsmål. Hvert webinar varer ca. 40 minutter. Når du har tilmeldt dig, modtager du en email og du modtager også en reminder kort før webinaret går i gang.

Hvem underviser?

I vores team sidder der mange rådgivere, og de underviser alle inden for deres særlige felt. På den måde kan du altid kan regne med at den ypperste viden fra en troværdig kilde.

Det drejer sig bl.a. om jurister, journalister, lobbyister, kommunikationseksperter, folketingspolitikere, tiderligere topchefer i det offentlige, som alle har et solidt netværk indenfor den kommunale, regionale og landspolitiske verden.

Med andre ord, så det folk som allerede har haft fingrene helt nede i bolledejen og som har værktøjskassen i orden.

Du kan læse mere om vores rådgivere via menuen i toppen.