Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Webinarer

Influenter webinarer

Influenter afholder gratis webinarer, som du kan tilmelde dig til. Her kan du som virksomhed blive meget klogere på, hvordan du kan sælge til kommuner, regioner og forskellige statslige institutioner.

Det offentlige køber hvert år ind for mere end 300 mia. kr. og det er et bredt udvalg af ydelser og varer der er tale om, hvorfor det er et interessant marked for rigtigt mange danske virksomheder.

Kategorier

Hvem kan få glæde af det?

Det kan alle virksomheder, som ønsker at sælge varer og ydelser til offentlige kunder. Men også virksomheder som allerede er igang og gerne vil blive klogere, eller som har fået en ny medarbejder der skal lære om salg til det offentlige .

Praktisk
Du tilgår webinaret din egen computer. Før webinaret fremsender Influenter en mail med et link til alle tilmeldte deltagere. Der er mulighed for Q&A efterfølgende, så deltagerne kan få svar på eventuelle spørgsmål. Hvert webinar varer ca. 40 minutter. Når du har tilmeldt dig, modtager du en email og du modtager også en reminder kort før webinaret går i gang.

Hvem underviser?

Det gør vores seniorrådgivere, som har arbejdet med kommuner og salg til det offentlige i mange år, såsom:

  • Dorte la Cour er uddannet jurist og har arbejdet med dansk lokal- og regionalpolitik i mere end 20 år, hvorfor hun har erfaring med alle aspekter af offentlig forvaltning.
  • Ulla Agerskov er uddannet cand.scient.pol. og har været ansat i flere danske kommuner, heraf 15 år som direktør – og har i kraft af sin lange kommunale karriere et solidt netværk i den kommunale verden.
  • Henrik Hahn-Nissen rådgiver virksomheder inden for flere brancher, og har sin daglige gang på Christiansborg. Henrik har gennem mange år opbygget et solidt politisk netværk.