Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Nyt fra Influenter

Velkommen til Peter Bernstorff

Peter Bernstoff, Særlig rådgiver

Peter Bernstorff bliver en del af Influenter A/S pr. 1. december 2022

Influenter A/S opruster og styrker organisationen med Peter, som skal stå i spidsen for bla. forretningsudviklingen hos Influenter A/S

Peter er uddannet Kaospilot, og en Executive MBA fra CBS. Han har gjort karriere i henholdsvis Schweiz, USA, og Danmark hvor fokus har været bredt. International Udvikling / Nødhjælp, Bilbranchen, selvstændig konsulent, og iværksætter inden for fødevarer. Han brænder for det rådgivende salg, forretningsudvikling, og det at skabe succes sammen med andre dygtige mennesker.

I dag bor Peter i Odense (han har alle dage været fynbo) sammen med sin hustru Nynne og deres to børn Hugo (2) og Clara (6). ”Peter kommer løbende ind over en del forskellige projekter, og tanken er at han skal agere forlænget arm for mig” siger Henrik Hahn-Nissen, CEO Influenter A/S og fortsætter ” og hjælpe med at sikre vi fortsat leverer den høje kvalitet Influenter er kendt for, i takt med at porteføljen vokser”.

”Influenters vækst medfører, at vi har været på jagt efter en, der har de rette kompetencer til, at vi i Influenter kan opgradere vores strategi og holde fokus på en sund, stærk, vækst.” siger CEO Henrik Hahn-Nissen.

Del indlægget