Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Nyt fra Influenter

Velkommen til Jacob Netteberg

Jacob Netteberg bliver senior rådgiver i Influenter.

I takt med at Influenter A/S vokser og udvikler sig, oplever vi, at flere og flere kunder har behov for en tungere politisk rådgivning inden for kommuner, regioner og staten. Influenter har gennem længere tid været på udkig efter den rette profil, der kan match det behov. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere Jacob som Senior rådgiver hos Influenter A/S. Det, at have et tæt netværk til politikere på begge siden af midten og i alle aspekter af politik og samtidig have en høj grad af troværdighed, er noget, som Influenter har manglet, for fortsat at kunne sikre en professionel rådgivning på et højt fagligt niveau til vores kunder.

Jacob er vant til at tænke kommercielt og operere politisk. Med mere end 20 års erfaring fra reklame og kommunikationsbranchen, aktiv lokalpolitiker, folketingskandidat, tidligere regionssuppleant og medlem af forretningsudvalget på Christiansborg, og udpeget som mødeleder i KKR udvalg, har Jacob et bredt netværk indenfor både erhvervsliv og den politiske scene.

Jacob har arbejdet på bureauer, i internationale virksomheder og som selvstændig direktør indenfor marketing & formidling af kommunikations ressourcer, som partner i egen virksomhed. Jacob ved, at netværk og indsigt er afgørende, både for lovgivere og interessenter. Hvad enten disse er lokal- regional- eller folketingspolitikere, ligesom det er vigtigt for både NGO’er, små eller store forretningsdrivende eller forskningsinstitutioner.

Del indlægget