Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Nyt fra Influenter

Velkommen til Christina Sahlberg

Christina Sahlberg bliver Seniorrådgiver i Influenter, og hun vil med sin erfaringer og netværk fra Christiansborg styrke Influenters rådgivning.

Christina er uddannet cand.ling.merc i engelsk og europæiske studier fra CBS. Hun begyndte sin karriere med opgaver inden for kommunikation, men interessen for samfund og politik har ført hende ind i den politiske verden.

Christina har i en årrække været politisk aktiv i Gladsaxe, hvor hun bor. Her har hun været næstformand for bestyrelsen i Venstre og kampagneleder for bl.a. Henrik Bach Mortensen (V) under Kommunalvalget i 2017 og folketingsmedlem Mads Fuglede (V) ved Folketingsvalgene i 2015 og 2019. ”Det er netop hendes kendskab og netværk på Borgen, vi har brug for” siger CEO Henrik Hahn-Nissen, og fortsætter ”vi er i rivende udvikling og mangler kloge hænder med det rette netværk og viden fra Borgen”

Christina har været ansat i Venstres Landsorganisation som foreningskonsulent. Her havde hun en bred palet af arbejdsopgaver og ansvarsområder, der især havde fokus på bagland og foreninger. Hun var pennefører på en helt ny medlems- og frivilligstrategi, som hun kørte land og rige rundt for at undervise baglandet i. Christina har arbejdet tæt sammen med flere i Venstres absolutte top – bl.a. som sekretær for Venstres Udviklingsudvalg.

På Christiansborgs har hun også været politisk rådgiver for folketingsmedlem Mette Thiesen.

”Christina skal styrke Influenters tilstedeværelse på Christiansborg, og hun vil – med sit netværk i Folketinget og hendes viden om hele den politiske proces – kunne styrke vores kunders udbytte. Hendes store politiske forståelse og kommunikationsbaggrund er grundstenen, når der skal udvikles budskaber og politiske analyser” siger Henrik Hahn-Nissen.

Yderligere information hos Henrik Hahn-Nissen. Telefon: +45 23 89 89 89 eller mail: hn@influenter.dk

Del indlægget