Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Tom Carstensen

Tom Carstensen

Senior Advisor

Tom Carstensen er kommunikationskonsulent, medietræner og lobbyist, og har et stort netværk i den politiske verden både i Danmark og i udlandet. Han har en baggrund som journalist igennem næsten tyve år, hvoraf de sidste 13 år har været som selvstændig for blandt andet P1 Orientering, DR2, BBC, The Guardian, Rigsadvokaten og mange andre. Han instruerede i 2019 dokumentarfilmen ” Vermund og kampen om Højrefløjen” for DR2.

Tom Carstensen tilbyder medietræning, der forbereder dig på at skulle tale med journalister. Dette foregår i samarbejde med Thomas Sjørup og tilsammen har de mere end 40 års erfaring fra mediebranchen og har i en lang årrække stået for medietræning af landets nyuddannede offentlige anklagere for Rigsadvokaten.

Tom Carstensen har, siden COVID-19 ramte Danmark, gennem lobbyarbejde på Christiansborg, leveret resultater for den nystartede interesseorganisation Danske Soloselvstændiges kamp for små selvstændiges vilkår i Danmark, og har derved sikret, at kompensationspakkerne også hjalp selvstændige og freelancere.

Tom Carstensen har desuden specialiseret sig i nationalisme, ekstremisme og radikalisering og har holdt foredrag om disse emner for blandt andet Socialministeriet, SSP København og som gæsteforelæser på det amerikanske universitet DIS i København, samt været en del af forskningsprojekt for FN i Bosnien. For tiden skriver han sammen med sine to medforfattere på en bog om forskningsresultaterne for Routledge, der er et af verdens største akademiske forlag.
Tom Carstensen

Medietræning

Public Affairs

PR

Video

Interview