Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Rasmus Jensen har mere end 15 års erfaring fra medicinal- og medicoindustrien. Rasmus Jensen har en MSc i miljø- og naturressourceøkonomi fra Københavns Universitet og en MSc i sundhedsøkonomi fra University of York (UK). I løbet af sin karriere har han haft stillinger, der dækker roller i Public Affairs, markedsadgang og kommercielle aspekter på globalt, regionalt og lokalt niveau.

For nylig har Rasmus fungeret som Senior Director for Business Development hos Camurus AB og var Global Head of Market Access. I løbet af sin karriere har han også arbejdet for brancheforeninger i EU samt inden for forskning og udvikling. Rasmus er forfatter eller medforfatter til mere end 25 videnskabelige publikationer.

Rasmus Jensen har en dyb indsigt i Life Science-branchen, både nationalt og internationalt, og er medstifter af Alteral Therapeutics. Rasmus Jensen kan bistå kunder med både strategiudvikling og eksekvering, forretningsudvikling, samt Public Affairs og markedsadgang både nationalt og internationalt.

Rasmus har også tidligere arbejdet med den grønne omstilling, forureningsbekæmpelse og virksomheders ESG-strategi.

Rasmus Jensen