Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

PR & kommunikation

PR & Kommunikation

Hvordan skaber du et godt omdømme med
PR og kommunikation?

Får du fortalt alle de gode historier om din virksomhed, så den fremstår attraktiv over for fx nye kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere? At lægge en kommunikationsstrategi for din virksomhed er et redskab til at skabe en fælles retning for de interne og eksterne kommunikationsindsatser. Den rette kommunikationsstrategi understøtter forretningen og styrker virksomhedens attraktivitet og legitimitet.

God omtale af din virksomheds mærkesager og succeser kommer ikke af sig selv. Derfor skal du for have en plan for, hvordan din virksomhed bliver synlig i forskellige medier og på tværs af digitale platforme. Du skal også afsætte tid og ressourcer til at realisere planen med en effektiv kommunikationsindsats. Det kan du gøre med Public Relations (PR).

 

Styrk din virksomheds brand med PR og storytelling

PR er en strategisk disciplin, der skal skabe og vedligeholde et godt billede af din virksomheds brand. En PR-strategi definerer den type historie, du vil fortælle. Den fastlægger også, hvem dine målgrupper er, og hvor og hvornår du rammer dem med de rigtige budskaber, eksempler, argumenter og følelser.

Du er den, der kender din virksomhed bedst. Derfor er vi altid nysgerrige på at forstå dine udfordringer, intentioner, forretningsmål og udfordringer. Vi kan se på din virksomheds kommunikation med nye øjne og give dig indsigt i, hvordan andre ser på din virksomheds brand og kortlægge din virksomheds position i mediebilledet. På en solid analysebaggrund udvikler vi en plan for, hvor I gerne vil hen, og hvad der skal til for at nå dertil. Men en PR-strategi er ikke noget værd i sig selv, hvis der ikke er nogen til at eksekvere den.

 

Skal vi hjælpe dig?

Vi ved, hvordan en redaktør og journalist arbejder. Vi ved, hvad der er en god historie set med pressens øjne. Vi har gode kontakter, der kan sikre, at dine budskaber kommer effektivt ud til offentligheden. Vi har indgående indsigt i det komplekse medielandskab. Vi kender de kommunikative spilleregler også på de sociale medier. Det kan virke uoverskueligt at kaste sig ud i noget nyt – men vi vil gerne hjælpe dig!

Vores kompetencer spænder bredt inden for PR og kommunikation. Vi har et stærkt hold af kommunikationseksperter hver med deres ekspertise. Vi hjælper dig med pressekit, krisekommunikation, medietræning, opsætning af kampagnesites, hjemmesider og salgsmateriale og SOME- strategi mv.

Henrik Hahn-Nissen
CEO and Founder

Ansvarlig for PR & Kommunikation

Medietræning

Vi tilbyder medietræning til både uøvede og øvede. Du får tips og tricks og træning i at formidle et budskab klart, enkelt og tydeligt. Du kan vælge en basal træning eller en mere intensiv og konfronterende interviewtræning, hvor du udfordres på holdninger og meninger.

Du får også værktøjer til at tackle interviewsituationen, når emnet er følsomt, eller når interviewet er ved at gå skævt. Du får altid individuelt baseret råd og vejledning om personlig fremtoning på billeder og i TV-indslag.

Mød eksperterne på området

Henrik Hahn-Nissen, CEO and Founder
Henrik Hahn-Nissen
Karina Bergmann
Karina Bergmann
Dorte la Cour, Senior Advisor
Dorthe la Cour
Tom Carstensen
Tom Carstensen
Anne-Sofie Zonkjer
Anne-Sofie Zonkjer
Mila Blarke
Mila Blarke
Sebastian Mesterton Graae

Politisk interessevaretagelse