Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

PR & kommunikation

PR & Kommunikation

Vores indgang er din adgang

Vi kender politikerne og vi kender embedsværket, derfor ved vi, hvordan et budskab skal formidles og tilpasses lige dén specifikke beslutningstager, som du har behov for at komme i dialog med. Det betyder, at vi ved, hvordan du skal bruge medier og gennem hvilke din virksomhed vil have størst gennemslagskraft, dette gælder både de sociale medier og de konventionelle.
Influenter udarbejder strategier for din PR-indsats, som underbygger de overordnede målsætninger for din virksomhed. Samtidig har vi fokus på eksekvering, så strategien forplantes til de rette målgrupper.

 

Hvordan opbygger du et godt omdømme

God PR har betydning for, hvordan omverdenen opfatter din virksomheds omdømme. Som vores kunde kan du forvente, at vi hjælper dig med at fastlægge de rette PR- og kommunikationsstrategier, for at opnå den maksimale effekt og påvirkning. Derfor indebærer PR flere discipliner inden for kommunikation, hvorfor vi også har et stærkt hold af kommunikationseksperter, hver med deres ekspertise. Influenter hjælper med pressekit, krisekommunikation, medietræning, opsætning af kampagnesites, hjemmesider og salgsmateriale, og SOME- strategi mv.

 

Styrk virksomhedens fortælling

Influenter hjælper dig med at brande din virksomheds image gennem en strategiplan, som tager udgangspunkt i målgruppen og produktet. Skal kommunikation være virkningsfuldt, er det altafgørende at vi forstår målgruppens behov og adfærd. Af samme grund udføre vi altid en grundlæggende analytisk indsats, som lægger grunden for den effekt PR skal have for jeres virksomhed. En god kommunikationsstrategi kan nemlig i sidste ende ses på dine salgstal.

Henrik Hahn-Niessen
CEO og Særlig rådgiver

Ansvarlig for PR & Kommunikation

PR
Arbejdet med PR er andet og mere end blot pressemeddelelser. Det er grundfortællingen om kundens organisation, ydelser, og hvilke sammenhænge, kunden ønsker at blive promoveret i.

Kommunikation
Influenter hjælper kunden med at fastlægge og tilpasse kommunikationen om virksomhedens kerneydelse. Vi ved, hvordan et budskab skal placeres, distribueres og ad hvilke kanaler budskabet skal ud for at få den maksimale effekt.

Medietræning
Influenter tilbyder vores kunder medietræning så de lærer at formidle budskaber klarer, enklere og mere tydeligt. Kunden lærer, hvad de bør gøre og ikke mindst ikke bør gøre i en interviewsituation, både når den går godt, og når det er ved at gå skævt.
Vi tilbyder råd og vejledning om personlig fremtoning på billeder og i TV-indslag. Vi tilbyder både en helt basal interviewtræning og en mere intensiv og konfronterende interviwtræning, hvor kunden udfordres på holdninger og meninger.

 

 

Politisk interessevaretagelse

Mød eksperterne på dette område

Henrik Hahn-Nissen
Henrik Hahn-Nissen
Karina Bergmann
Karina Bergmann
Tom Carstensen
Tom Carstensen
Anne-Sofie Zonkjer
Anne-Sofie Zonkjer
Dorte la Cour
Dorthe la Cour
Birgit Schaldemose Norman
Birgit Schaldemose Norman
kim Vinberg
Sebastian Mesterton Graae