Politisk interessevaretagelse

Strategisk rådgivning

Interessevaretagelse – eller sagt lige ud: Lobbyisme

Hvem er de rette politikere at gå til? Hvem tror vi, vil kunne støtte os? Hvad er den bedste timing? Det er altid der, Influenter starter, når vi laver en politisk analyse for vores kunder, for hvem er de rette at gå til? Eller endnu mere vigtigt, hvem er de forkerte?

Ofte har virksomhederne kun et eller meget få skud i bøssen til at ramme den rette politiske hylde for deres sag. Hvis de rammer forkert i forhold til indgangsvinkel eller timingen er forkert, så kan en ellers så god sagen reelt være tabt.

Influenter arbejder på meget forskellige sager, det kan være et lille lokalt udbud, som en kunde ikke er tilfreds med forløbet af, det kan være en bevilling, som trækker ud, eller der er noget med den nationale lovgivning, som kunden gerne vil have ændret. Ja, vi favner bredt, og både stort og småt. Hver kunde har sin sag, og hver sag har sit forløb. Derfor tilpasser Influenter sin rådgivning og vejledning til den enkelte kunde, så vi sikre den mest optimale rådgivning til netop denne kunde.

Lobbyisme handler om politisk støtte, om at få politiske venner; for hvis ingen vil støtte dig og din sag, så er der meget lang vej hjem.

Bliv ringet op

Formidling af kontakt

Vi sikrer vores kunder den rette kontakt, så de kommer i dialog med de rigtige politikere. En vigtig del af dette arbejde er at forberede vores kunder på møderne, så vi sikrer, at de kommer af med deres budskaber på den bedste måde. Influenters holdning er, at vores kunder selv skal møde de udvalgte politikere, så de kan præsentere deres sag. For hvem har et bedre kendskab til sagen, end kunden selv?

Derfor er det sjældent, at vi holder møder uden vores kunder. Det er vores erfaring, at det direkte møde er vejen til at sikre, at en politiker vil investere politisk kapital i netop vores kundes sag.

EU

Gennem vores kontor i Bruxelles har vi sammen med erfarne EU eksperter et godt netværk i EU’s forskellige institutioner og i det politiske miljø udenfor institutionerne, som f.eks. tænketanke, europæiske interesseorganisationer og NGOer. Det gør os i stand til også at varetage vores kunders interesser inden for EU. Netværket og partnerne i og omkring EU er baggrunden for at vi kan skabe den kontakt, som er nødvendig for at få løsninger, der virker.

Danmark

Den daglige gang på Christiansborg har givet Influenter et bredt og solidt netværk til landspolitikerne. Vi bruger altid meget tid på at forberede vores møder, så vi sikrer os, at begge parter ved, hvorfor vi skal mødes, om hvad vi skal mødes, og vigtigst af alt: Hvad forventer vi af den politiske kontakt og hvad er næste skridt.

Da ikke alt interessevaretagelse sker på Christiansborg, har vi også et stærkt netværk ud i de danske kommuner og regioner. Der sker meget ude i kommunerne og regionerne, hvor vi sammen med kunder besøger dem, fremlægger vores udfordringer eller løsninger for lokalpolitikerne. Kort sagt, vi er også tilstede i de danske kommuner og regioner.