Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Per Ørum

Per Ørum

Advisor

Per Ørum har solid og unik erfaring fra både erhvervslivet og det politiske liv. Han kender derfor virkeligheden på begge sider af murene. Efter en kommerciel karriere som bl.a. salgschef og selvstændig blev Per i 2005 valgt som medlem af Folketinget og tilbragte knap syv år som medlem. Han har været ordfører på flere områder herunder erhverv, miljø, klima og videnskab samt været medlem af en lang række udvalg.

Politikererfaring

Per har stor politisk erfaring inden for det grønne område og har blandt andet været delegeret til tre af FN´s klimatopmøder. Han kan på den baggrund være en god hjælp i forhold til at arbejde med FNs verdensmål i din virksomhed, kommune eller organisation. Efter den politiske karriere har han igennem flere år som erhvervsmand opbygget stor erfaring med salg til primært kommuner, hvor det er afgørende med den rigtige timing og tålmodighed.

Per er klar til at bistå med seriøs og troværdig interessevaretagelse og til at dele sin viden samt sit store politiske netværk med dig, så du undgår de politiske blindgyder.

Per Ørum

Public Affairs

FN Verdensmål

Salg til kommuner

Forretningsudvikling