30. april 2020

Influenter A/S udvider og styrker direktionen som resultat af den rivende udvikling som virksomheden befinder sig i.

”Vi oplever en kraftig efterspørgsel i Influenter, specielt på det kommunale marked, og vi har længe ledt efter personen med den rette profil og de bedste kompetencer til at blive vores nye kommercielle direktør. Derfor er jeg umådelig stolt af at kunne byde Per Ørum velkommen i teamet.”, siger Henrik Hahn-Nissen, direktør for Influenter A/S.

”Jeg glæder mig enormt meget til at tage hul på den kæmpe udfordring, der venter som Kommerciel Direktør hos Influenter A/S. Jeg er stolt, ydmyg og taknemmelig over at Influenter A/S har kigget i min retning. Rådgivningsfirmaet har et kæmpe potentiale lige nu, hvor der er en markant interesse for at samarbejde og lave forretning med det offentlige. Influenter A/S skal være de bedste til at bygge bro mellem det private og det offentlige herhjemme.”, siger Per Ørum der tiltræder hos Influenter A/S den 1. august.

”Mine knap syv år som medlem af Folketinget, har givet mig et sikkert indblik i, hvordan det politiske system fungerer bag murene. Efter min politiske karriere har jeg opbygget god erfaring med salg til kommunerne. På den baggrund føler jeg mig godt klædt på til at guide virksomheder fra hele landet ud i det politiske liv på både lokalt og nationalt niveau sammen med mine kommende og kompetente kolleger fra Influenter A/S.”, siger Per Ørum, der vil få base i hjembyen Herning, samtidig med at der også venter adskillige gensyn med den gamle arbejdsplads på Christiansborg for den tidligere toppolitiker.

”Der er ingen tvivl om, at det er noget af et scoop Influenter har gjort ved at få Per om bord. Hans solide erfaring fra Christiansborg, og hans store viden om forretningsprocesserne set både fra virksomhederne og fra kommunerne gør, at han bliver et kæmpe aktiv for Influenter. Han vil styrke Influenters profil som en af de førende rådgivningsvirksomheder inden for salg til kommuner,” konkluderer Henrik Hahn-Nissen.

Influenter A/S er en rådgivningsvirksomhed, der arbejder med både kommerciel og politisk lobbyisme inden for kommuner, regioner, Folketinget og EU.

Influenter A/S er eksperter i at hjælpe virksomheder og organisationer med at forstå det kommunale marked og rådgiver om, hvordan der på bedste vis navigeres rundt i det politiske system.

Per Ørum

Per Ørum

Kommerciel direktør pr. 1. august 2020

Email: por@influenter.dk
Telefon: +45 61 51 38 34

Henrik Hahn-Nissen

CEO

Email: hn@influenter.dk
Telefon: +45 23 89 89 89