Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Mads De Blanck

Mads De Blanck

Partner, General Counsel & Head of EU Operations

Mads De Blanck er uddannet Cand.merc.(jur.) fra CBS hvor han har specialiseret sig i EU og europæisk ret. Mads kommer fra det private erhvervsliv, hvor han først arbejdede i bankverdenen med AML-compliance for de største erhvervskunder – Kapitalfonde, børsnoterede virksomheder, etc.

Mads De Blanck har erfaring fra telesektoren, hvor han arbejdede som specialist for teleselskabet “3”. Han havde ansvar for udbud, indgåelse, opfølgning og opsigelse af aftaleforhold med leverandører. Derudover havde han også ansvar for GDPR-aftaler og processer, i tæt samarbejde med selskabets interne advokater.

Mads De Blanck har siddet på begge sider af forhandlingsbordet og har en solid forståelse for vores kunders forretningsbehov, de juridiske rammer de skal agere under og behovet for resultatorienteret og kompetent rådgivning.
Mads er desuden bosat i Bruxelles og har opbygget et alsidigt netværk i embedsværket, som er med til at give ham en unik finger på pulsen og Influenters kunder en unik adgang til EU-systemet.

Mads De Blanck

EU

GDPR

Jura

Forretningsudvikling

Udbudsregler