Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Lone Jakobsgaard

Lone Stensig Jakobsgaard

Senior Advisor

Lone Stensig Jakobsgaard har gennem snart 30 år arbejdet i spændfeltet virksomheder, organisationer, erhvervsfremmesystem, stat og kommuner. Hendes arbejde er præget af at skabe partnerskaber, vækst og interessevaretagelse for mange forskellige brancher. I den forbindelse har hun gennem årene opbygget et meget solidt og stort netværk.

Lone er en af medstifterne af Danske Soloselvstændige, der er opstået under Corona, og fungerer her som næstformand og politisk ordfører. Hun bidrager kontinuerligt med input til, hvorledes små selvstændige kan udvikle deres forretninger og få optimale vilkår for at drive virksomhed i Danmark.

Som sparringspartner vil Lone med sit engagement og viden kunne bidrage til at kunder udvikler forretninger og partnerskaber. Lone arbejder bl.a. ud fra en både strategisk og praktisk tilgang med at implementere FN 17 Verdensmål og cirkulære forretningsmodeller, koblet til strategi og planer for eksekvering, ud fra sigtet, at det skal skabe værdi.

Hun er derudover en god projektudvikler, og kan hjælpe med at pege på kanaler til funding og puljer, der kan sætte strøm i innovative projekter hos kunder, netværk og organisationer.

Lone Jakobsgaard, Senior Advisor