Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Jacob er vant til at tænke kommercielt og operere politisk. Med mere end 20 års erfaring fra reklame og kommunikationsbranchen, aktiv lokalpolitiker, folketingskandidat, tidligere regionssuppleant og medlem af forretningsudvalg på Christiansborg, og udpeget som mødeleder i KKR udvalg, har Jacob et bredt netværk indenfor både erhvervsliv og den politiske scene.

Jacob har arbejdet på bureauer, i internationale virksomheder og som selvstændig direktør indenfor marketing & formidling af kommunikations ressourcer, som partner i egen virksomhed. Jacob ved, at netværk og indsigt er afgørende, både for lovgivere og interessenter. Hvad enten disse er lokal- regional- eller folketingspolitikere, ligesom det er vigtigt for både NGO’er, små eller store forretningsdrivende eller forskningsinstitutioner.

Han kan hjælpe med synlighed dér hvor de politiske beslutningstagere kigger hen, og identificere hvem man skal have fat i for at kunne introducere en organisation, virksomhed eller produkt. Jacob hjælper med at skabe overblik over hvor de politiske vinde blæser, enten i kommuner, regioner eller på Christiansborg. Relationer er baseret på tillid, og den opnås gennem professionalisme og respekt. Jacob besidder begge dele, og hjælper jer med at opnå det samme.