Influenter logo

Spidskompetencer

+45 22 31 32 07

Jacob Netteberg

Seniorrådgiver

Jacob hjælper Influenters kunder med at skabe synlighed dér, hvor politiske beslutningstagere kigger hen. Han identificerer, hvem du som kunde skal påvirke, når du fx skal introducere en organisation, en virksomhed, en ny agenda eller et produkt. Jacob har overblik de politiske vinde i både kommuner og regioner, samt på Slotsholmen.

Jacob tænker kommercielt og opererer politisk. Med har mere end 20 års erfaring fra reklame- og kommunikationsbranchen, han er kommunalpolitiker (R) i Rudersdal Kommune, folketingskandidat, tidligere regionssuppleant, samt og medlem af De Radikales forretningsudvalg på Christiansborg. Derudover er han udpeget som mødeleder i KKR-udvalg.

Jacob har gennem to årtier arbejdet på bureauer, i internationale virksomheder, samt som direktør og partner i egen virksomhed med formidling af konsulenter inden for marketing og formidling. Med det afsæt har han et stærkt netværk på tværs af partier, kommuner, regioner, ngo’er, virksomheder, forskere og den landspolitiske scene.