Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Hans Martens

Hans Martens

Senior Advisor

Hans Martens er cand. scient. pol med speciale i EU-anliggender og i offentlig administration. Hans arbejder særligt inden for tre områder, der har en afgørende betydning for Europas fremtid: Energi- og klimapolitik, reformering af sundhedssystemerne, så de bliver mere bæredygtige, og endelig udvikling af den digitale dagsorden.

Han var fra 2002 til 2013 administrerende direktør for en af de førende Bruxelles-tænketanke European Policy Centre (EPC). I dag arbejder han fortsat som seniorrådgiver for EPC, samt for den danske tænketank ’Europa’. Han er formand for Coalition for Health, Ethics and Society (CHES), EPC’s sundhedspolitiske program.

Derudover arbejder han som uafhængig konsulent på en række projekter inden for sundheds- og energipolitikker på europæisk niveau. På baggrund af sine erfaringer med det ditigale indre marked fra EPC har Hans i tænketanken Europa ledet et projekt om digitalisering i Europa, herunder e-sundhed.

Han taler fem sprog: dansk, engelsk, fransk, tysk og spansk, og er forfatter til en række bøger og artikler om bl.a. offentlig administration, monetære anliggender og energi- og klimapolitikker. Hans Martens bor i Spanien, Belgien og Danmark.

Hans Martens

EU

Politisk analyse

Europa

Brexit