Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Gitte Davidsen

Gitte Davidsen

Senior Advisor

Gitte Davidsen er uddannet ingeniør samt bachelor i biologi fra Syddansk Universitet. Gitte har særligt fokus på arbejdsområderne bæredygtighed, grøn omstilling og mobilitet.

Hun har stærke personlige og faglige kompetencer – både fra det private erhvervsliv blandt andet som Vice President Miljø- og energikoordinator i verdens største insulinfabrik, Novo Nordisk A/S Kalundborg, fra det offentlige og som selvstændig med egen virksomhed.

Omsætte strategier til handling

Gitte har solid erfaring med at omsætte bæredygtige tanker og strategier til konkrete handlinger. Først og fremmest har hun stor projektledererfaring fra omfattende, innovative og udviklende projekter. Erfaringen tæller både EU-projekter, statslige projekter og store virksomhedsprojekter.

Hun har sit engagement og sin ekspertise indenfor udvikling, projektledelse, formidling og samarbejde på tværs. Har faciliteret og formidlet projekter, publiceret, debatteret og holdt oplæg på konferencer og workshops. Og er vant til at jonglere med politikker, mål og handleplaner – både fra et virksomhedsperspektiv og i det offentlige. Hun kender spillereglerne i en politisk ledet organisation og har et landsdækkende netværk på området.

Gitte Davidsen, Senior Advisor

Grøn omstilling

Verdensmål

Bæredygtighed

Udvikling

Implementering