Foredrag og workshops

Forstå det politiske i kommuner

Når du skal sælge dit produkt eller din ydelse, skal du kende din kunde. Er du lidt usikker på, hvordan en kommune fungerer, så giver denne workshop dig et indblik i, hvordan en politisk organisation virker, og hvordan du skal målrette dit budskab til sådan et marked.

Kommunikation til kommuner

Målret din tekst til din kunde og få input til din kommunikation med din kommende kommunale kunde. Dit budskab skal det være let forståeligt for kommunerne. Denne workshop hjælper dig med at se din forretning med kommunernes øjne, så du får målrettet dit budskab. Vi giver input og viden til, hvordan du gør det i praksis.

Vil du sælge til kommuner?

Ved du, hvordan en kommune arbejder og hvem, du skal tale med hvornår? Er svaret nej, er dette seminar noget for dig! Her får du mulighed for at få viden om, hvordan du bedst kommer indenfor i varmen i en af Danmarks største sektorer.

Du får en generel introduktion til det kommunale system, årshjul med mere og tips til, hvordan du bedst gør beslutningstagere interesseret i dine produkter/serviceydelser.

Lobbyisme i hverdagen

Her får deltagere en forståelse for hvad en lobbyist laver i hverdagen, hvad er vores arbejdsmetoder og hvordan fungere lobbyisme.

Få dine medarbejdere til at være dine lokale lobbyister

Dine medarbejdere er vælgere, og derfor kan de hjælpe din virksomhed til at få politisk støtte. På denne workshop lærer såvel ledere som medarbejdere, hvordan de kan støtte deres virksomhed ved at være lokale lobbyister.

Bliv ringet op