Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

FNs Verdensmål

FNs Verdensmål

Fra verdensmål til forretningsmål

Vi rådgiver om hvordan din virksomhed skal arbejde med og implementere FNs 17 Verdensmål for at opnå en konkurrencemæssig fordel og omsætte Verdensmålene til forretning for dig.

Hvis din virksomhed vil have fat i det offentlige marked, skal du i den grad tænke FNs Verdensmål ind i din virksomhed. Influenters analyse af samtlige danske kommuner viser, at FNs Verdensmål bliver vægtet højt i beslutningen om indkøb og leverandørskifte i 52 af landets 98 kommuner. Influenter hjælper din virksomhed med at bruge SDG17 målene strategisk, så du sikre dig, at det er de rette verdensmål, din virksomhed arbejder med over for den enkelte kommune.

 

Bæredygtig politik

70 % af kommunerne nævner bæredygtighed som en parameter i forbindelse med deres seneste budgetaftaler. Derfor er det vigtigt at have både en SDG17 politik og en grøn politik for at opnå en konkurrencemæssig fordel i forhold til at få kommunerne som kunder.

Lone Jakobsgaard
Senior Advisor

Ansvarlig for FNs Verdensmål

Verdensmålene er vigtige – også for kommunerne

Kommunernes Landsforening har udsendt en vejledning om, hvilke verdensmål KL mener, at kommunerne skal arbejde med. I takt med at FN’s verdensmål vinder mere og mere indpas, så er vigtigheden i at kunne synliggøre de rette mål blevet mere afgørende.

Gør en forskel med SDG17

De 17 bæredygtighedsmål, SDG17, som FN har fastsat, er lavet for at verden skal være mere økonomisk, social og ikke mindst miljømæssig bæredygtig. Det skal sikre, at alle i verden har lige mulighed for leve et godt liv, ikke kun nu, men også fremover: At fremtidige generationer har samme gode muligheder, som vi, og dermed sikre, at vi ikke bare aflevere verden i samme stand, som vi modtog, men endnu bedre.

Mød eksperterne på området

Lone Jakobsgaard, Senior Advisor
Lone Jakobsgaard
Gitte Davidsen, Senior Advisor
Gitte Davidsen

Politisk interessevaretagelse