Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

EU

Den Europæiske Union

Verdens største sammenhængende marked

Influenter kan understøtte din adgang til EU-markedet. Vi rådgiver danske og internationale virksomheder om det europæiske marked. EU’s aftaler med andre dele af verden sætter også ofte rammerne for adgang til de markeder.

 

Public Affairs i EU

Vi koordinerer lobby-kampagner på tværs af medlemslandene i forbindelse med nye EU-lovgivning. Vores rådgivere i Bruxelles har et stort netværk i de europæiske institutioner og kender både eksperter og beslutningstagere. De har deres daglige gang blandt organisationer, tænketanke, statslige kontorer og interesseorganisationer i Bruxelles og andre relevante steder; vi har kontakt med folk fra hele EU. Vi er specialister i at finde de rigtige kontakter, så der ikke spildes tid på de forkerte, om de så sidder i EU eller i de nationale administrationer.

 

EU-action plan

Har du styr på, hvordan en detailed opinion fungerer? Eller hvad med en blocking minority? Og hvem skal du i kontakt med? Influenter har svarene – eller også kender vi dem der har. Hver sag og virksomhed er forskellig og derfor skræddersyer vi et forløb til jeres behov.
Vi kan også i mange tilfælde hjælpe dig med at få adgang til EU’s mange forskellige fonde og finansieringsmuligheder. Kort sagt, vi hjælper dig med at udvikle din virksomheds ”EU-action plan”.

Vi kan arbejde direkte i Bruxelles på jeres vegne, enten selv eller i et tæt samarbejde med troværdige Bruxelles baserede Public Affairs bureauer. Derfor er vi i stand til at løse jeres udfordringer og kan skabe en kampagne eller resultat, når det gælder.

Mads De Blanck
Partner, General Counsel & Head of EU Operations

Ansvarlig for EU-området

Adgang til et dedikeret team

Der er i princippet ikke forskel på de værktøjer og metoder en lobbyist skal anvende, hvad enten det er en kommune, Folketinget eller EU. Men der er alligevel en forskel. Selvfølgelig. Alene den vanskelige balancegang mellem de tre institutioner: EU-Rådet, som er meget lukket, EU-Kommissionen, som er lidt mindre lukket, og EU-Parlamentet som i princippet er åbent, men egentlig ikke er det. Samtidig er der et hav af procedure og beskyttelser af lande og minoriteter, som gør det svært, men ikke umuligt at bedrive lobby i EU-systemet.

Du og din virksomhed får adgang til et dedikeret team, der har unik adgang til informationer, processer og mennesker i EU. Med Influenters eksperter kan du forvente at møde stærk faglighed og sparringspartnere, der rådgiver fra et etisk ståsted, med fuld gennemsigtighed i overensstemmelse med de ti lobbydyder.

Mød eksperterne på området

Mads De Blanck
Mads De Blanck
Henrik Hahn-Nissen, CEO and Founder
Henrik Hahn-Nissen

Politisk interessevaretagelse