Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

EU

Den Europæiske Union

Influenter kan understøtte din adgang til EU-markedet – verdens største sammenhængende marked. Vi rådgiver danske og internationale virksomheder om det europæiske marked. EUs aftaler med andre dele af verden sætter også ofte rammerne for adgang til de markeder.

 

Vi åbner dørene til interessenter

Ud fra en analyse af din virksomheds behov, potentiale og ønsker, kan vi sætte dig i kontakt med lige præcis de interessenter, der kan åbne de rigtige døre til fremtidige vækstområder. Vi kan også i mange tilfælde hjælpe dig med at få adgang til EUs mange forskellige fonde og finansieringsmuligheder. Kort sagt, vi hjælper dig med at udvikle din virksomheds ”EU-action plan”.

 

Få faglig og dedikeret ekspertise

Du og din virksomhed får adgang til et dedikeret team, der har unik adgang til informationer, processer og mennesker i EU. Med Influenters eksperter kan du forvente at møde stærk faglighed og sparringspartnere, der rådgiver fra et etisk ståsted, med fuld gennemsigtighed i overensstemmelse med de ti lobbydyder.

Mads De Blanck
Seniorrådgiver

Ansvarlig for EU-området

EU’s budget er på ca. 750 mia. euro. For at få gang i økonomien efter COVID-19 har EU’s ledere foreslået ekstra investeringer på ca. 530 mia. euro. Alene i digital omstilling vil EU investere 8,2 mia. euro.

Det betyder, at innovative virksomheder har rigtig gode muligheder for at få andel i de offentlige investeringer, få støtte fra EU til projekter og tiltag, der kan fremme det grønne område og den digitale omstilling.

Vores rådgivere i Bruxelles har et stort netværk i de europæiske institutioner og kender både eksperter og beslutningstagere. De har deres daglige gang blandt organisationer, tænketanke, statslige kontorer og interesseorganisationer i Bruxelles og andre relevante steder; vi har kontakt med folk fra hele EU.
Vi er specialister i at finde de rigtige kontakter, så der ikke spildes tid på de forkerte, om de så sidder i EU eller i de nationale administrationer.

EU-sfæren i Bruxelles omtales ofte som ”boblen” på grund af det særlige sprog, der tales i EU.
Selv om systemet er åbent, så skal du kunne kommunikere på den rette måde for at forstå og blive forstået i EU. Vi lærer dig det rette sprog, så du kan tale EU’sk og få dine budskaber igennem.

Politisk interessevaretagelse

Mød eksperterne på dette område

Hans Martens
Hans Martens
Henrik Hahn-Nissen
Henrik Hahn-Nissen