Influenter logo

Spidskompetencer

+45 28 40 41 98

Ditte Sommer

Seniorrådgiver, branding og kommunikation

Som en del af Influenters kommunikationsteam bistår Ditte vores kunder i arbejdet med at omsætte forretnings- og public affairs-mål til kommunikationsløsninger, der strategisk og visuelt skaber effekt.

Ditte udvikler indsigtsfulde og kreative kommunikationsløsninger på baggrund af mere end 20 års bred erfaring med konceptualiseret kommunikation og design for både B2C, B2B, B2G samt med særlig ekspertise indenfor sundhedsområdet og medicinalbranchen.

Med sin brede erfaring fra nogle af landets største bureauer, bl.a. Kunde & Co. PeopleGroup og McCann, forstår Ditte lynhurtigt at omsætte komplekse problemstillinger til eksekverbar strategi, klar kommunikation og markant design.

Baseret på sin viden om adfærdsdesign leverer Ditte visionære og effektive løsninger inden for branding, idé-, produkt- og konceptudvikling samt kampagner på tværs af mediekanaler.

Ditte har modet til at gå forrest – også i ukendt terræn – for at finde nye løsninger til de forandringer, vi søger. Hendes hjerte banker særligt hurtigt i spændingsfeltet mellem vores sundheds- og klimaudfordringer.