Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Webinar

Det politiske kaffemøde

Torsdag 14. januar 2021 kl. 9.00 – 10.00

Du bliver automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev ved tilmelding til webinaret. Det gør vi for at kunne sende en “reminder” til dig inden webinaret starter. Hvis du ikke ønsker vores nyhedsbrev, kan du afmelde det på en senere tidspunkt.

Kan du få et møde med en politiker?

Mange tror at det er svært at få et møde med en politiker. Men sandheden er at, langt de fleste politikere faktisk gerne vil mødes med virksomheder, organisationer og privatpersoner.

Og det er faktisk også langt nemmere at få en aftale med en politiker, end de fleste tror. Men det kræver at du ved hvad du skal gøre og hvordan du gør det.

På dette webinar lærer du om de vigtigste ting, som du skal gøre for at skaffe et møde med en politiker. Og du får også et råd om hvordan du efterfølgende sikre dig at det ikke bare blev et hyggeligt møde, som du kan poste et selfie af på de sociale medier. Men et møde der skaber en positiv forandring.

Vi kommer blandt andet ind på:

  • Forberedelse
  • Hvordan du leverer budskabet
  • Forståelse af målgrupper
  • Dine egne forventninger

 

Hvis du ikke kan deltage den pågældende dag, så tilmeld dig alligevel – vi optager webinaret og sender det ud til alle tilmeldte efterfølgende.