Det internationale marked

Broen mellem EU og det asiatiske marked

Vi rådgiver om, hvordan virksomheder kommer i gang på markedet, og vi hjælper med at identificere relevante samarbejdspartnere.
Første skridt er dog, at vi laver en markedsanalyse af kundens produkt for at identificere, om der reelt er et marked for kunden.

Influenter har sammen med en række virksomheder specialiseret os i at hjælpe virksomheder ind på det asiatiske marked. Gennem vores kontorer i blandt andet New Dehli, Kuala Lumpur og Dubai er vi klar til at hjælpe virksomheder ind på dette spændende marked.

Vi har sammen med stærke lokale kræfter fokus på bl.a. Indien, Sri Lanka, Nepal, Indonesien, Singapore, De forenede Emirater og Malaysia. Her har vores partnere gennem årtier opbygget et solidt netværk til både politikere og erhvervslivet.

Bag dette står et stærkt konsortium, der sammen har en stor og bred erfaring i både EU og i Asien.
Her kan du læse mere om Influenters samarbejdspartnere i konsortiet:
New Delhi Law Offices, Scandinavian Global Advisors og Aumento advokatfirma.

Bliv ringet op

Get succes in Denmark

Succes i Danmark
Vi har gennem årene fået flere strategiske internationale samarbejdspartner, og sammen har vi udviklet et helt koncept til at hjælpe udenlandske virksomheder til Danmark. Vi tilbyder rådgivning og vejledning inden for alt fra jura, partnerskaber, politiske venner, kommunikation, etablering m.m. Kort sagt vi har samlet ekspertise om næsten alt en ny virksomhed har brug for, når den etableres i Danmark. Dette skal sikre, at flere får succes på det danske marked og sikre flere arbejdspladser i Danmark; kort sagt vækst i Danmark.
Gruppen bag konceptet giver erfaringsbaseret rådgivning, idet vi ikke mener, at nye virksomheder skal begå de samme fejl, som andre allerede har lavet.