Vi skaber forbindelse mellem private virksomheder eller organisationer og politiske beslutningstagere.​

Christina er uddannet cand.ling.merc i engelsk og europæiske studier fra CBS. Hun begyndte sin karriere med opgaver inden for kommunikation, men interessen for samfund og politik har ført hende ind i den politiske verden.

Christina har i en årrække været politisk aktiv i Gladsaxe, hvor hun bor. Her har hun været næstformand for bestyrelsen i Venstre og kampagneleder for bl.a. Henrik Bach Mortensen (V) under KV17 og folketingsmedlem Mads Fuglede (V) ved FV15 og FV19.

Efterfølgende har Christina været ansat i Venstres Landsorganisation som foreningskonsulent. Her havde hun en bred palet af arbejdsopgaver og ansvarsområder, der især havde fokus på bagland og foreninger. Hun var pennefører på en helt ny medlems- og frivilligstrategi, som hun kørte land og rige rundt for at undervise baglandet i. Christina har arbejdet tæt sammen med flere i Venstres absolutte top – bl.a. som sekretær for Venstres Udviklingsudvalg.

På Christiansborgs bonede gulve har hun også været politisk rådgiver for folketingsmedlem Mette Thiesen.

Christina skal styrke Influenters tilstedeværelse på Christiansborg, og hun vil, med sit netværk i Folketinget og hendes viden om hele den politiske proces, kunne styrke vores kunders udbytte. Hendes store politiske forståelse og kommunikationsbaggrund er grundstenen, når der skal udvikles budskaber og politiske analyser. Det er denne erfaring og viden, der nu bliver tilført vores kunder og deres behov for opgaveløsninger.

Christina Sahlberg, Seniorrådgiver