Salg til kommuner

En nystartet servicevirksomhed havde udfordringer med at få adgang til det offentlige marked. Influenter hjalp med at lave en profil for virksomheden målrettet til det offentlige marked. Dette arbejde omfattede kommunikationsstrategier for at sikre synlighed over for det offentlige. Hertil kom hjælp til at indgå strategiske samarbejder, som gik på tværs af brancher og fagskel. 

Gennem den rette kommunikation – Influenter kalder det at tale ”kommunsk”  blev dialogerne med kommunerne indledt inden området kom i udbud, hvorved virksomheden opnåede større forståelse og indsigt i kommunernes behov. Ved at lytte til og forstå kommunernes ønsker og behov oplevede virksomheden en væsentlig fremgang i salget til kommunerne. Det har resulteret i, at virksomheden i dag har flere kommuner, regioner og statslige institutioner som kunder. Virksomheden oplever også en vækst i efterspørgslen på serviceydelserne. 

En del af Influenters rådgivning bestod desuden af en gennemgang og analyse af kommunernes budgetaftaler for at identificere de kommuner, hvor virksomhedens ydelser var på agendaen både politisk og økonomisk. Herved kunne virksomheden optimere sine ressourcer og tid på at engagere sig med de kommuner, der viste størst potentiale og interesse for virksomhedens ydelser. 

En integreret del af Influenters rådgivning er hjælp til at udforme udbud, grøn profil, bæredygtighedsstrategi så vi hele tiden sikre at vores kunder er er et skridt foran sine konkurrenter. 

Bliv ringet op