Specialister i politisk interessevaretagelse,
kommunikation og salg til det offentlige marked

Birgit Schaldemose Norman

Birgit Schaldemose Norman

Head of Public Relations

Birgit Schaldemose Norman er uddannet cand. mag i Retorik og Film- og Medievidenskab, certificeret som strategisk kommunikationsrådgiver ved Teknologisk Institut og beskikket som censor i kommunikation og Medievidenskab ved Syddansk Universitet, De Erhvervsøkonomiske Universitetsuddannelser og tidligere ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Birgit har mere end 20 års erfaring med strategisk kommunikation, journalistik, tekstforfatning, PR, web, videoproduktion, markedsføring og sociale medier fra ErhvervsCentret i Greve, Teknologisk Institut, MEGAFON og TV2 Nord. Hendes spidskompetence at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få succes med storytelling, branding og PR på tværs af medier og digitale platforme.

Birgit underviser virksomheder i at kommunikere professionelt til kunderne og bruge PR og storytelling som effektiv markedsføring og skabe forretningsværdi med en indholdsstrategi på sociale medier. En af Birgits styrker er at finde og fortælle den gode virksomhedshistorie, der understøtter strategien og forretningen. Også når emnet er teknisk og komplekst. Hun sikrer, at historierne kommer ud i de rigtige medier – om det er i avisen, hjemmesiden, nyhedsbrevet, de sociale medier, Intranettet, annoncen, brochuren eller årsberetningen.

Birgit Schaldemose Norman

Kommunikation

Pressemendelser

Video

Markedsføring

Kommunikationsstrategi